Succesvolle handtekeningenactie in Cyprus voor verwijdering PKK van de terreurlijst

7 juni 2022
  • Cyprus

De dagelijkse handtekeningen voor de campagne om de PKK van de lijst te schrappen, bereikten een recordhoogte in Limassol, Larnaca, Paphos en Nicosia, meldt ANF Nieuwsagentschap.

Aydın İlker, lid van de Koerdische Volksvergadering van Cyprus, gaf informatie over de campagne: “Maandag hadden we een handtekeningenstand in vier steden. We hadden ons tot doel gesteld 4.000 handtekeningen te verwerven en we verzamelden 4.110. Ik feliciteer alle vrienden die hard hebben gewerkt om dit resultaat te bereiken. Elke vriend van ons nam met grote toewijding deel aan het werk. Onze agenda is om dit werk uit te breiden.” Hij riep alle Koerden en hun vrienden op om de campagne verder uit te breiden.